Tłumacz przysięgły - Biuro Tłumaczeń przysięgłych oraz specjalistycznych

Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych

Opinie Klientów z branży usługi

Opinie zbierane na bieżąco na podstawie Ankiety Satysfakcji Klienta

  • Dariusz R. - opinia dodana 11-02-2015
    Klient współpracuje od 26-04-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Polecam!!! terminowe i fachowe. Zawsze na czas. Bardzo wygodny portal. Świetny i szybki kontakt. Przyjazne ceny.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Aleksandra S. - opinia dodana 06-02-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Profesjonalnie wykonane tłumaczenie przysięgłe w ekspresowym czasie i dobrej cenie. Polecam i liczę na przyszłą współpracę :)
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Agnieszka S. - opinia dodana 14-07-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Dobra jakość tłumaczenia oraz bardzo szybka realizacja. Dodatkowo bardzo miła i przyjazna obsługa. Dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Renata G. - opinia dodana 09-05-2014
    Klient współpracuje od 08-07-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Współpraca z tłumacz.pl przebiega bardzo profesjonalnie i rzetelnie. Szczególnie chwalimy sobie terminowość wykonywanych zleceń oraz obsługę naszych naszych opiekunów.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Jakub L. - opinia dodana 06-02-2014
    Klient współpracuje od 08-04-2011
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    Jest świetnie, ani razu się nie zawiodłem. Ostatnie tłumaczenie prezentacji wraz z odpowiednim formatowaniem tekstu w pliku, rozłożyło mnie na łopatki i zapewniło lojalność po grób. Dziękuję za świetną pracę!
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Olga W. - opinia dodana 08-11-2013
    Klient współpracuje od 03-09-2007
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Jestem bardzo zadowolona z obsługi biura etlumacz. Nie zdażyło się jeszcze, żeby zlecenie nie mogłobyć wykonane nawet w bardzo krótkim terminie. Jakość tłumaczeń też jest satysfakcjonująca.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Barbara S. - opinia dodana 06-11-2013
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    szybko, terminowo, sympatycznie
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Emilia J. - opinia dodana 14-10-2013
    Klient współpracuje od 03-01-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Ogólna ocena usług Tlumacz.pl = 5 Decyzja o wybraniu tllumacz.pl jako dostawcy usług tłumaczeniowych została dokonana na podstawie: jakość tłumaczeń szybkość realizacji wygoda elektronicznego systemu zleceń terminowość jakość obsługi przez konsultantów archiwum zleceń system premiowy
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
Średnia ocena klientów z branży usługi
4.8/5