Tłumacz przysięgły - Biuro Tłumaczeń przysięgłych oraz specjalistycznych

Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych

Opinie Klientów z branży prawo

Opinie zbierane na bieżąco na podstawie Ankiety Satysfakcji Klienta

  • Monika K. - opinia dodana 03-02-2015
    Klient współpracuje od 19-01-2015
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    bardzo miła obsługa, szybka realizacja zamówień, profesjonalne podejście do klineta, darmowa dostawa do biura
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Jacek C. - opinia dodana 08-05-2014
    Klient współpracuje od 17-10-2007
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Wszystko na najwyższym poziomie. naprawdę same superlatywy. Jedynie można by wzbogacić różnorodność nagród premiowych ale to akurat ma najmniejsze znaczenie dla Kancelarii. System elektronicznych zleceń usprawnia współpracę, terminowość na najwyższym poziomie, dostarczanie dokumentów do klienta daje dodatkowy plus.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Anna . - opinia dodana 15-11-2013
    Klient współpracuje od 27-08-2009
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Państwa usługi można polecić, ale oferta cenowa jest zbyt droga. Jakość tłumaczeń jest taka sama jak w przypadku innych biur tłumaczeniowych. Obsługa Klienta uprzejma i profesjonalna, atrakcyjny system premiowy, ale nie powala. Jak na takie ceny tłumaczeń, można wzbogacić jeszcze swoją ofertę o dodatkowe atrakcje albo obniżyć trochę ceny.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nicholas F. - opinia dodana 26-09-2013
    Klient współpracuje od 18-06-2010
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    good opinion. I like working with Diana and the translations are good quality and on time. We have had no problems with etlumacz and will continue to use them.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Katarzyna J. - opinia dodana 27-08-2013
    Klient współpracuje od 03-07-2013
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Rewelacyjna jakość obsługi, bardzo mili i pomocni konsultanci. Pełen profesjonalizm. Terminowe wykonywanie zleceń, elastyczność i dopasowanie do klienta.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Marta G. - opinia dodana 27-08-2013
    Klient współpracuje od 25-03-2013
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    nie znam systemu internetowego, natomiast reszta (kontakt, terminowość, jakość) na najwyższym poziomie. Jedyna firma, która zawsze natychmiast reaguje na zlecenie, co sprawiło, że zrezygnowaliśmy z usług innych warszawskich biur tłumaczeń
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • . - opinia dodana 22-08-2013
    Klient współpracuje od 25-01-2008
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Wszystkie zlecone przez naszą kancelarię tłumaczenia, realizowane przez tłumacz.pl były wykonane z najwyższą starannością i w dopasowanym do naszych potrzeb terminie. Możliwość zlecania tłumaczeń i otrzymywania gotowych dokumentów e-mailowo bardzo ułatwia współpracę. Konsultanci są zawsze niezwykle pomocni i uprzejmi. Uważamy Państwa biuro tłumaczeń za godne polecania.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Agnieszka K. - opinia dodana 09-08-2013
    Klient współpracuje od 25-10-2011
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    Elektroniczna obsługa bardzo fajny pomysł, system premiowy super ale mało urozmaicony. Bardzo miła obsługa konsultantów.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
Średnia ocena klientów z branży prawo
4.5/5