Tłumacz przysięgły - Biuro Tłumaczeń przysięgłych oraz specjalistycznych

Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych

Opinie Klientów z branży medycyna

Opinie zbierane na bieżąco na podstawie Ankiety Satysfakcji Klienta

  • Magdalena S. - opinia dodana 16-01-2015
    Klient współpracuje od 14-01-2015
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    współpracuję z tlumacz.pl od niedawna, jednak dużym plusem jest szybki kontakt zwrotny, miła obsługa klienta
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Bartosz O. - opinia dodana 01-07-2014
    Klient współpracuje od 17-06-2014
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    terminowość, jakość obsługi, fachowość, rozwiązania informatyczne, dostępność, szybka odpowiedź, dobra współpraca
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Marta J. - opinia dodana 21-05-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    pełna profesjonalność, miła oobsluga, terminowość wykonania tłumaczenia, bardzo wysoka jakość wykonanego tłumaczenia, starannośc, kultura pracowników.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Julia Ł. - opinia dodana 20-03-2014
    Klient współpracuje od 30-11--1
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Polecam współpraceż z Tlumacz.pl, są terminowi, co w dzisiejszych czasach bardzo ważna zaleta!!! ;)
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Igor C. - opinia dodana 03-03-2014
    Klient współpracuje od 05-09-2008
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Doskonała współpraca. Tlumacz.pl to profesjonalny tłumacz, realizuje zlecenia bardzo szybko i fachowo. Polecam!
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Magdalena J. - opinia dodana 11-02-2014
    Klient współpracuje od 03-12-2010
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    miła obsługa, dogodne rozwiązanie, profesjonalizm; terminowość zleceń; jakość tłumaczeń; fachowość;
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Agnieszka O. - opinia dodana 14-10-2013
    Klient współpracuje od 10-05-2013
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Ocena elektronicznej obsługi zleceń - 5 punktów. Ocena obsługi konsultantów - 5 punktów. Ogólna ocena serwisu - 5 punktów.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Marta K. - opinia dodana 03-09-2013
    Klient współpracuje od 22-11-2012
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Jestem zadowolona ze świadczonych usług, choć zdarza się, że po sprawdzeniu tłumaczonego tekstu znajdowane są pomyłki i błędy.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Anna G. - opinia dodana 03-09-2013
    Klient współpracuje od 21-03-2013
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Bardzo miła i fachowa obsługa, terminowość w zleceniach. Wygodny system zamawiania i wyceny zleceń. Brak problemów z reklamacjami. Firma godna polecenia!
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
Średnia ocena klientów z branży medycyna
4.6/5