Tłumacz przysięgły - Biuro Tłumaczeń przysięgłych oraz specjalistycznych

Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych

Opinie Klientów z branży inne

Opinie zbierane na bieżąco na podstawie Ankiety Satysfakcji Klienta

  • Nowy klient
    Agnieszka K. - opinia dodana 12-02-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Tłumaczenia.pl to bardzo dobra strona, na której tłumaczenia otrzymuje się szybko. Realizacja jest 100%-> zarówno w jakości tłumaczenia jak i w czasie wykonania zlecenia. Z chęcią w przyszłości podejmę współpracę z tą stroną. Gorąco polecam!! :)
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Michał K. - opinia dodana 02-12-2014
    Klient współpracuje od 20-10-2009
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Rozwiązania informatyczne, przyrzeczona terminowość i fachowość, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Anna T. - opinia dodana 13-10-2014
    Klient współpracuje od 30-11--1
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Dopieor rozpoczęlam współprace z Tłumacz.pl ale już wykazali się Państwo terminowością, jesteście otwarci na potrzeby klienta.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Urszula B. - opinia dodana 11-09-2014
    Klient współpracuje od 11-09-2007
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Nie mam uwag na temat współpracy z Tłumacz.pl. Wszystkie zlecenia są realizowane zgodnie z ustalonym terminem. Dodatkowym plusem jest możliwość zleceń w systemie elektronicznym. Natomiast system premiowy to bardzo miły gest ze strony Tłumacz.pl.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Julita C. - opinia dodana 05-08-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Jak na razie było to jednorazowe zlecenie ale współpracę z Panią Katarzyną Zając oceniam bardzo dobrze.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Agata S. - opinia dodana 04-08-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Współpraca z firmą na razie jednorazowa. Zleciliśmy jedno tłumaczenie dość przypadkowo poszukiwaliśmy nowego biura tłumaczeń i wyszukałam firmę Tłumacz.pl w internecie. Zlecenie zostało wykonane b. skrupulatnie. Możliwość dalszej współpracy.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Kasia T. - opinia dodana 21-07-2014
    Klient współpracuje od 05-06-2014
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    Współpraca z Tłumacz.pl została mi narzucona przez poprzedników, współpracowałam wcześniej z innym podmiotem i byłam przekonana, że dorównanie standardowi obsługi i spełnienie wymagań będzie niemożliwe, jednak jestem bardzo pozytywnie zaskoczona i zachwycona współpracą z tłumacz.pl
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • . - opinia dodana 13-02-2014
    Klient współpracuje od
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Przemiła i sympatyczna obsługa, profesjonalne i szybkie tłumaczenia, przystępne ceny. Serdecznie polecam!
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Magdalena G. - opinia dodana 12-02-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Wszystko na najwyższym poziomie. Miły kontakt z pracownikami, szybka reakcja na maile i szybka realizacja zlecenia.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Agnieszka N. - opinia dodana 29-01-2014
    Klient współpracuje od 20-06-2012
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Ostatnie zlecenie zostało zrealizowane w ten sposób, że jestem zachwycona.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Karolina T. - opinia dodana 08-11-2013
    Klient współpracuje od 10-05-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bez zarzutu, cenimy terminowe wykonywanie zleceń, bardzo dobry kontakt z konsultantami / obsługą klienta.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Katarzyna L. - opinia dodana 05-11-2013
    Klient współpracuje od 12-11-2012
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    według mnie tłumacz.pl jest solidna, sprawna i godna polecenia firma. Szybki kontakt i fachowa obsluga konsultantów.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Kamila O. - opinia dodana 24-09-2013
    Klient współpracuje od 11-10-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo profesjonalna i ekspresowa obsługa. Konsultanci uprzejmi i pomocni, chętnie oferują optymalne rozwiązania dla indywidualnych zleceń (dogodne oferty terminowe i cenowe).
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Agata W. - opinia dodana 24-09-2013
    Klient współpracuje od 20-03-2013
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Tłumacz.pl- tłumaczenia za wykonywane bardzo rzetelnie, sprawnie i przesyłane często nawet przed ustalonym terminem końcowym.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Magdalena O. - opinia dodana 26-08-2013
    Klient współpracuje od 15-11-2011
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    bardzo szybka wycena, szybka i termionowa realizacja zleceń, konkurencyjne ceny usług, atrakcyjny program premiowy
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Paulina P. - opinia dodana 19-08-2013
    Klient współpracuje od 30-09-2010
    Średnia ocena klienta:
    (3.5)
    Bardzo dobra współpraca od kilku lat, mogę śmiało polecić tą firmę. Miłe Panie, które potrafią pomóc.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
Średnia ocena klientów z branży inne
4.7/5