Tłumacz przysięgły - Biuro Tłumaczeń przysięgłych oraz specjalistycznych

Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych

Opinie Klientów z branży handel

Opinie zbierane na bieżąco na podstawie Ankiety Satysfakcji Klienta

  • Mariola S. - opinia dodana 06-03-2014
    Klient współpracuje od 26-03-2009
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Firma poza formą elekroniczną kontaktuje się również telefonicznie. Zawsze jest rzeczowa i co bardzo ważne bardzo miła rozmowa. Tłumaczenia są profesjonalne i wykonane terminowo. Gratuluje.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Barbara W. - opinia dodana 21-01-2014
    Klient współpracuje od 19-07-2013
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo polecam - błyskawiczna, kompetentna i przemiła obsługa, bardzo wygodne rozwiązanie internetowego dostępu.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Elżbieta G. - opinia dodana 13-11-2013
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych "tłumacz.pl" to firma solidna i rzetelna, terminowo wykonała nasze zlecenie tłumaczenia z języka polskiego na angielski. Miła obsługa, czytelna strona.Firma naprawdę godna polecenia.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Wojciech S. - opinia dodana 31-10-2013
    Klient współpracuje od 02-11-2012
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    terminowości dogodna forma rozliczeń, szybkość realizacji tłumaczenia........................................
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Anna H. - opinia dodana 29-10-2013
    Klient współpracuje od 12-07-2010
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Bardzo dobra współpraca. Bardzo dobry kontakt z konsultantami, miłą obsługa, szybka realizacja zleceń.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Izabela D. - opinia dodana 11-09-2013
    Klient współpracuje od 07-11-2007
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Wspólpraca jest dobra, do tej pory nie mielismy problemow. tlumacze nie zawsze sa w pelni poradzic sobie ze slownictwem. niestety to dosc specyficzne slowa i konkekst tlumaczen.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Joanna O. - opinia dodana 09-09-2013
    Klient współpracuje od 11-08-2008
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    Jesteśmy bardzo zadowoleni z rozwiązań komunikacyjno informatycznych. Wyróżnia to Państwa na tle konkurencji. Bardzo miła obsługa biura sprawia ze chętnie zlecamy nasze tłumaczenia. Czasami zdarzają sie błędy w tłumaczeniach i to obszar do poprawy. Błędy wynikają z niestarannego przygotowania dok. tzn, literówki, źle przeklejony tekst itp.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Jagoda J. - opinia dodana 13-08-2013
    Klient współpracuje od 26-03-2013
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Bardzo przyjemna obsługa klienta, szybka realizacja zleceń, wsłuchanie w potrzeby klienta, do tej pory jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy na współpracy
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
Średnia ocena klientów z branży handel
4.6/5