Tłumacz przysięgły - Biuro Tłumaczeń przysięgłych oraz specjalistycznych

Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych

Opinie Klientów z branży finanse

Opinie zbierane na bieżąco na podstawie Ankiety Satysfakcji Klienta

  • Ewelina R. - opinia dodana 19-12-2014
    Klient współpracuje od 30-11--1
    Średnia ocena klienta:
    (3)
    zlecenia realizowane są w terminie, możliwość elektronicznego zlecania tłumaczeń jest bardzo wygodna
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Magdalena M. - opinia dodana 11-12-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    profesjonalne podejście, szybka realizacja zamówień, w pierwszej kolejności otrzymałam skan tłumaczenia potem oryginał kurierem, znacznie przyspieszyło to realizowanie zadań
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Katarzyna K. - opinia dodana 23-05-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Polecam firmę tłumacz.pl. To naprawdę bardzo profesjonalna i miła obsługa. Wszystkie wątpliwości wyjaśniane są na bieżąco. Możliwość korzystania z usług on-line przyśpiesza realizację zleceń. Terminowość na medal.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Iza C. - opinia dodana 20-05-2014
    Klient współpracuje od 30-11--1
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Znakomity kontakt, szybkość realizacji zleceń, łatwa obsługa elektronicznego serwisu zleceń, świetny pomysł z programem lojalnościowym, śledzeniem realizacji zlecenia i fakturowania/płatności.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Agnieszka A. - opinia dodana 09-05-2014
    Klient współpracuje od 16-01-2013
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    zlecenie zostale profesjonalnie i terminowo zrealizowane. jest to nasze kolejen zlecenie i przy kolejnych bedziemy tez korzystac z uslug Tlumacz.pl
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Dominik S. - opinia dodana 13-02-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Wszystko OK
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Maryla H. - opinia dodana 07-02-2014
    Klient współpracuje od 30-08-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    terminowo, proste zlecenie, rozsądna cena; trudno wypowiadać sę tylko po to, by wypełnic minimalna liczbę znaków wypowoedzi
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Paweł Z. - opinia dodana 05-11-2013
    Klient współpracuje od 10-05-2013
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Wszystkie tłumaczenia są wykonywane terminowo a ich jakoś jest bez zarzutu. Jakoś obsługi także jest na najwyższym poziomie!!!
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
Średnia ocena klientów z branży finanse
4.6/5