Tłumacz przysięgły - Biuro Tłumaczeń przysięgłych oraz specjalistycznych

Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych

Opinie Klientów

Opinie zbierane na bieżąco na podstawie Ankiety Satysfakcji Klienta

  • Nowy klient
    Slawomir S. - opinia dodana 27-04-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    jestem bardzo zadowolony, gdyz w ten sposob moge przyjmowac wieksze zlecenia, ktore moge teraz realizowac terminowo poprzez jednoczesne tlumaczenie przez ekipe tlumacz.pl oraz moje osobiste.
    Branża klienta: klient indywidualny pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Agnieszka K. - opinia dodana 19-03-2015
    Klient współpracuje od 16-12-2014
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    Fantastyczna spersonalizowana obsługa przez konsultantów (Pani Katarzyna Zając - godna polecenia). Bardzo szybka realizacja zleceń, realizacja także w trudnych terminach, na ostatnią chwile, etc.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Agnieszka K. - opinia dodana 12-02-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Tłumaczenia.pl to bardzo dobra strona, na której tłumaczenia otrzymuje się szybko. Realizacja jest 100%-> zarówno w jakości tłumaczenia jak i w czasie wykonania zlecenia. Z chęcią w przyszłości podejmę współpracę z tą stroną. Gorąco polecam!! :)
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Dariusz R. - opinia dodana 11-02-2015
    Klient współpracuje od 26-04-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Polecam!!! terminowe i fachowe. Zawsze na czas. Bardzo wygodny portal. Świetny i szybki kontakt. Przyjazne ceny.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Aleksandra S. - opinia dodana 06-02-2015
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Profesjonalnie wykonane tłumaczenie przysięgłe w ekspresowym czasie i dobrej cenie. Polecam i liczę na przyszłą współpracę :)
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Monika K. - opinia dodana 03-02-2015
    Klient współpracuje od 19-01-2015
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    bardzo miła obsługa, szybka realizacja zamówień, profesjonalne podejście do klineta, darmowa dostawa do biura
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Magdalena S. - opinia dodana 16-01-2015
    Klient współpracuje od 14-01-2015
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    współpracuję z tlumacz.pl od niedawna, jednak dużym plusem jest szybki kontakt zwrotny, miła obsługa klienta
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Ewelina R. - opinia dodana 19-12-2014
    Klient współpracuje od 30-11--1
    Średnia ocena klienta:
    (3)
    zlecenia realizowane są w terminie, możliwość elektronicznego zlecania tłumaczeń jest bardzo wygodna
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Magdalena M. - opinia dodana 11-12-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    profesjonalne podejście, szybka realizacja zamówień, w pierwszej kolejności otrzymałam skan tłumaczenia potem oryginał kurierem, znacznie przyspieszyło to realizowanie zadań
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Michał K. - opinia dodana 02-12-2014
    Klient współpracuje od 20-10-2009
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Rozwiązania informatyczne, przyrzeczona terminowość i fachowość, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Anna T. - opinia dodana 13-10-2014
    Klient współpracuje od 30-11--1
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Dopieor rozpoczęlam współprace z Tłumacz.pl ale już wykazali się Państwo terminowością, jesteście otwarci na potrzeby klienta.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Urszula B. - opinia dodana 11-09-2014
    Klient współpracuje od 11-09-2007
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Nie mam uwag na temat współpracy z Tłumacz.pl. Wszystkie zlecenia są realizowane zgodnie z ustalonym terminem. Dodatkowym plusem jest możliwość zleceń w systemie elektronicznym. Natomiast system premiowy to bardzo miły gest ze strony Tłumacz.pl.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Julita C. - opinia dodana 05-08-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Jak na razie było to jednorazowe zlecenie ale współpracę z Panią Katarzyną Zając oceniam bardzo dobrze.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Agata S. - opinia dodana 04-08-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Współpraca z firmą na razie jednorazowa. Zleciliśmy jedno tłumaczenie dość przypadkowo poszukiwaliśmy nowego biura tłumaczeń i wyszukałam firmę Tłumacz.pl w internecie. Zlecenie zostało wykonane b. skrupulatnie. Możliwość dalszej współpracy.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Kasia T. - opinia dodana 21-07-2014
    Klient współpracuje od 05-06-2014
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    Współpraca z Tłumacz.pl została mi narzucona przez poprzedników, współpracowałam wcześniej z innym podmiotem i byłam przekonana, że dorównanie standardowi obsługi i spełnienie wymagań będzie niemożliwe, jednak jestem bardzo pozytywnie zaskoczona i zachwycona współpracą z tłumacz.pl
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Agnieszka S. - opinia dodana 14-07-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Dobra jakość tłumaczenia oraz bardzo szybka realizacja. Dodatkowo bardzo miła i przyjazna obsługa. Dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Bartosz O. - opinia dodana 01-07-2014
    Klient współpracuje od 17-06-2014
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    terminowość, jakość obsługi, fachowość, rozwiązania informatyczne, dostępność, szybka odpowiedź, dobra współpraca
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Katarzyna K. - opinia dodana 23-05-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Polecam firmę tłumacz.pl. To naprawdę bardzo profesjonalna i miła obsługa. Wszystkie wątpliwości wyjaśniane są na bieżąco. Możliwość korzystania z usług on-line przyśpiesza realizację zleceń. Terminowość na medal.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Marta J. - opinia dodana 21-05-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    pełna profesjonalność, miła oobsluga, terminowość wykonania tłumaczenia, bardzo wysoka jakość wykonanego tłumaczenia, starannośc, kultura pracowników.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Iza C. - opinia dodana 20-05-2014
    Klient współpracuje od 30-11--1
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Znakomity kontakt, szybkość realizacji zleceń, łatwa obsługa elektronicznego serwisu zleceń, świetny pomysł z programem lojalnościowym, śledzeniem realizacji zlecenia i fakturowania/płatności.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Renata G. - opinia dodana 09-05-2014
    Klient współpracuje od 08-07-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Współpraca z tłumacz.pl przebiega bardzo profesjonalnie i rzetelnie. Szczególnie chwalimy sobie terminowość wykonywanych zleceń oraz obsługę naszych naszych opiekunów.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Agnieszka A. - opinia dodana 09-05-2014
    Klient współpracuje od 16-01-2013
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    zlecenie zostale profesjonalnie i terminowo zrealizowane. jest to nasze kolejen zlecenie i przy kolejnych bedziemy tez korzystac z uslug Tlumacz.pl
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Jacek C. - opinia dodana 08-05-2014
    Klient współpracuje od 17-10-2007
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Wszystko na najwyższym poziomie. naprawdę same superlatywy. Jedynie można by wzbogacić różnorodność nagród premiowych ale to akurat ma najmniejsze znaczenie dla Kancelarii. System elektronicznych zleceń usprawnia współpracę, terminowość na najwyższym poziomie, dostarczanie dokumentów do klienta daje dodatkowy plus.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Katarzyna B. - opinia dodana 03-04-2014
    Klient współpracuje od 15-06-2009
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Spróbowałam, polubiłam, korzystam, polecam! Dla osoby mieszkającej za granicą istotnym elementem jest możliwość przesłania w formie elektronicznej dokumentów do tłumaczenia - bardzo oszczędza to czas. Tłumaczenia robione są szybko i terminowo. Nie ma powodów do narzekania :)
    Branża klienta: klient indywidualny pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Julia Ł. - opinia dodana 20-03-2014
    Klient współpracuje od 30-11--1
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Polecam współpraceż z Tlumacz.pl, są terminowi, co w dzisiejszych czasach bardzo ważna zaleta!!! ;)
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Mariola S. - opinia dodana 06-03-2014
    Klient współpracuje od 26-03-2009
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Firma poza formą elekroniczną kontaktuje się również telefonicznie. Zawsze jest rzeczowa i co bardzo ważne bardzo miła rozmowa. Tłumaczenia są profesjonalne i wykonane terminowo. Gratuluje.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Igor C. - opinia dodana 03-03-2014
    Klient współpracuje od 05-09-2008
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Doskonała współpraca. Tlumacz.pl to profesjonalny tłumacz, realizuje zlecenia bardzo szybko i fachowo. Polecam!
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Dominik S. - opinia dodana 13-02-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Wszystko OK
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • . - opinia dodana 13-02-2014
    Klient współpracuje od
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Przemiła i sympatyczna obsługa, profesjonalne i szybkie tłumaczenia, przystępne ceny. Serdecznie polecam!
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Magdalena G. - opinia dodana 12-02-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Wszystko na najwyższym poziomie. Miły kontakt z pracownikami, szybka reakcja na maile i szybka realizacja zlecenia.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Magdalena J. - opinia dodana 11-02-2014
    Klient współpracuje od 03-12-2010
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    miła obsługa, dogodne rozwiązanie, profesjonalizm; terminowość zleceń; jakość tłumaczeń; fachowość;
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Maryla H. - opinia dodana 07-02-2014
    Klient współpracuje od 30-08-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    terminowo, proste zlecenie, rozsądna cena; trudno wypowiadać sę tylko po to, by wypełnic minimalna liczbę znaków wypowoedzi
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Jakub L. - opinia dodana 06-02-2014
    Klient współpracuje od 08-04-2011
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    Jest świetnie, ani razu się nie zawiodłem. Ostatnie tłumaczenie prezentacji wraz z odpowiednim formatowaniem tekstu w pliku, rozłożyło mnie na łopatki i zapewniło lojalność po grób. Dziękuję za świetną pracę!
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Agnieszka N. - opinia dodana 29-01-2014
    Klient współpracuje od 20-06-2012
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Ostatnie zlecenie zostało zrealizowane w ten sposób, że jestem zachwycona.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Hanna S. - opinia dodana 21-01-2014
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Jestem zadowolona współpracą. Termin realizacji zamówień jest szybki.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Barbara W. - opinia dodana 21-01-2014
    Klient współpracuje od 19-07-2013
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo polecam - błyskawiczna, kompetentna i przemiła obsługa, bardzo wygodne rozwiązanie internetowego dostępu.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Paweł O. - opinia dodana 18-11-2013
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Jestem bardzo zadowolony" zlecenia wykonywane w terminie i jakoś wyjątkowa - zlecam branże informatyczną a w tym wypadku rzadko się zdaża by ktoś spełnim moje oczekiwania. Poza tłumacz.pl:-)
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Anna . - opinia dodana 15-11-2013
    Klient współpracuje od 27-08-2009
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Państwa usługi można polecić, ale oferta cenowa jest zbyt droga. Jakość tłumaczeń jest taka sama jak w przypadku innych biur tłumaczeniowych. Obsługa Klienta uprzejma i profesjonalna, atrakcyjny system premiowy, ale nie powala. Jak na takie ceny tłumaczeń, można wzbogacić jeszcze swoją ofertę o dodatkowe atrakcje albo obniżyć trochę ceny.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Elżbieta G. - opinia dodana 13-11-2013
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Centrum Tłumaczeń Profesjonalnych "tłumacz.pl" to firma solidna i rzetelna, terminowo wykonała nasze zlecenie tłumaczenia z języka polskiego na angielski. Miła obsługa, czytelna strona.Firma naprawdę godna polecenia.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Karolina T. - opinia dodana 08-11-2013
    Klient współpracuje od 10-05-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bez zarzutu, cenimy terminowe wykonywanie zleceń, bardzo dobry kontakt z konsultantami / obsługą klienta.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Olga W. - opinia dodana 08-11-2013
    Klient współpracuje od 03-09-2007
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Jestem bardzo zadowolona z obsługi biura etlumacz. Nie zdażyło się jeszcze, żeby zlecenie nie mogłobyć wykonane nawet w bardzo krótkim terminie. Jakość tłumaczeń też jest satysfakcjonująca.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Barbara S. - opinia dodana 06-11-2013
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    szybko, terminowo, sympatycznie
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Paweł Z. - opinia dodana 05-11-2013
    Klient współpracuje od 10-05-2013
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Wszystkie tłumaczenia są wykonywane terminowo a ich jakoś jest bez zarzutu. Jakoś obsługi także jest na najwyższym poziomie!!!
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Katarzyna L. - opinia dodana 05-11-2013
    Klient współpracuje od 12-11-2012
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    według mnie tłumacz.pl jest solidna, sprawna i godna polecenia firma. Szybki kontakt i fachowa obsluga konsultantów.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Wojciech S. - opinia dodana 31-10-2013
    Klient współpracuje od 02-11-2012
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    terminowości dogodna forma rozliczeń, szybkość realizacji tłumaczenia........................................
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Anna H. - opinia dodana 29-10-2013
    Klient współpracuje od 12-07-2010
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Bardzo dobra współpraca. Bardzo dobry kontakt z konsultantami, miłą obsługa, szybka realizacja zleceń.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Agnieszka O. - opinia dodana 14-10-2013
    Klient współpracuje od 10-05-2013
    Średnia ocena klienta:
    (4.5)
    Ocena elektronicznej obsługi zleceń - 5 punktów. Ocena obsługi konsultantów - 5 punktów. Ogólna ocena serwisu - 5 punktów.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Emilia J. - opinia dodana 14-10-2013
    Klient współpracuje od 03-01-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Ogólna ocena usług Tlumacz.pl = 5 Decyzja o wybraniu tllumacz.pl jako dostawcy usług tłumaczeniowych została dokonana na podstawie: jakość tłumaczeń szybkość realizacji wygoda elektronicznego systemu zleceń terminowość jakość obsługi przez konsultantów archiwum zleceń system premiowy
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Joanna K. - opinia dodana 26-09-2013
    Klient współpracuje od 08-04-2008
    Średnia ocena klienta:
    (3.5)
    W miarę dobra jakość trudnych technicznie dokumentów, dobra standardowych tekstów. Sprawny i pełny kontakt ze strony obsługującego nas konsultanta. Duże ułatwienie związane z elektroniczną możliwośćią… składania zamówień.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nicholas F. - opinia dodana 26-09-2013
    Klient współpracuje od 18-06-2010
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    good opinion. I like working with Diana and the translations are good quality and on time. We have had no problems with etlumacz and will continue to use them.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Kamila O. - opinia dodana 24-09-2013
    Klient współpracuje od 11-10-2011
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Bardzo profesjonalna i ekspresowa obsługa. Konsultanci uprzejmi i pomocni, chętnie oferują optymalne rozwiązania dla indywidualnych zleceń (dogodne oferty terminowe i cenowe).
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Agata W. - opinia dodana 24-09-2013
    Klient współpracuje od 20-03-2013
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Tłumacz.pl- tłumaczenia za wykonywane bardzo rzetelnie, sprawnie i przesyłane często nawet przed ustalonym terminem końcowym.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Izabela D. - opinia dodana 11-09-2013
    Klient współpracuje od 07-11-2007
    Średnia ocena klienta:
    (4.75)
    Wspólpraca jest dobra, do tej pory nie mielismy problemow. tlumacze nie zawsze sa w pelni poradzic sobie ze slownictwem. niestety to dosc specyficzne slowa i konkekst tlumaczen.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Joanna O. - opinia dodana 09-09-2013
    Klient współpracuje od 11-08-2008
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    Jesteśmy bardzo zadowoleni z rozwiązań komunikacyjno informatycznych. Wyróżnia to Państwa na tle konkurencji. Bardzo miła obsługa biura sprawia ze chętnie zlecamy nasze tłumaczenia. Czasami zdarzają sie błędy w tłumaczeniach i to obszar do poprawy. Błędy wynikają z niestarannego przygotowania dok. tzn, literówki, źle przeklejony tekst itp.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Marta K. - opinia dodana 03-09-2013
    Klient współpracuje od 22-11-2012
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Jestem zadowolona ze świadczonych usług, choć zdarza się, że po sprawdzeniu tłumaczonego tekstu znajdowane są pomyłki i błędy.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Anna G. - opinia dodana 03-09-2013
    Klient współpracuje od 21-03-2013
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Bardzo miła i fachowa obsługa, terminowość w zleceniach. Wygodny system zamawiania i wyceny zleceń. Brak problemów z reklamacjami. Firma godna polecenia!
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Katarzyna J. - opinia dodana 27-08-2013
    Klient współpracuje od 03-07-2013
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Rewelacyjna jakość obsługi, bardzo mili i pomocni konsultanci. Pełen profesjonalizm. Terminowe wykonywanie zleceń, elastyczność i dopasowanie do klienta.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Marta G. - opinia dodana 27-08-2013
    Klient współpracuje od 25-03-2013
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    nie znam systemu internetowego, natomiast reszta (kontakt, terminowość, jakość) na najwyższym poziomie. Jedyna firma, która zawsze natychmiast reaguje na zlecenie, co sprawiło, że zrezygnowaliśmy z usług innych warszawskich biur tłumaczeń
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Nowy klient
    Krystyna R. - opinia dodana 27-08-2013
    Nowy klient - pierwsze zlecenie
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Szybko i profesjonalnie. Jako nowy pracownik firmy po raz pierwszy używałam eTłumacza, zostałam profesjonalnie poprowadzona przez konsultanta dzięki czemu złożenie zamówienia było proste.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Magdalena O. - opinia dodana 26-08-2013
    Klient współpracuje od 15-11-2011
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    bardzo szybka wycena, szybka i termionowa realizacja zleceń, konkurencyjne ceny usług, atrakcyjny program premiowy
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • . - opinia dodana 22-08-2013
    Klient współpracuje od 25-01-2008
    Średnia ocena klienta:
    (5)
    Wszystkie zlecone przez naszą kancelarię tłumaczenia, realizowane przez tłumacz.pl były wykonane z najwyższą starannością i w dopasowanym do naszych potrzeb terminie. Możliwość zlecania tłumaczeń i otrzymywania gotowych dokumentów e-mailowo bardzo ułatwia współpracę. Konsultanci są zawsze niezwykle pomocni i uprzejmi. Uważamy Państwa biuro tłumaczeń za godne polecania.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Paulina P. - opinia dodana 19-08-2013
    Klient współpracuje od 30-09-2010
    Średnia ocena klienta:
    (3.5)
    Bardzo dobra współpraca od kilku lat, mogę śmiało polecić tą firmę. Miłe Panie, które potrafią pomóc.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Jagoda J. - opinia dodana 13-08-2013
    Klient współpracuje od 26-03-2013
    Średnia ocena klienta:
    (4.25)
    Bardzo przyjemna obsługa klienta, szybka realizacja zleceń, wsłuchanie w potrzeby klienta, do tej pory jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy na współpracy
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
  • Agnieszka K. - opinia dodana 09-08-2013
    Klient współpracuje od 25-10-2011
    Średnia ocena klienta:
    (4)
    Elektroniczna obsługa bardzo fajny pomysł, system premiowy super ale mało urozmaicony. Bardzo miła obsługa konsultantów.
    pokaż pełną ankietę  szczegóły
Średnia ocena wszystkich klientów:
4.6/5